20 C
София
неделя, 26 юни 2022 г.

Ваня Щерева: Дъщеря ми опита всички наркотици!

„Дъщеря ми опита всички наркотици“, призна публично Ваня Щерева. Дълбоко пазената тайна дипломираната актриса разкри в ефира на btv. „Радвам се, че мина през това. Сега не поглежда, защото мрази. Защото опита всичко, аз не съм опитала за разлика от детето. Просто аз съм хипохондрик“, допълни ученичката на Стефан Данаилов.

От признанието става ясно, че освен традиционните за арт средите марихуана и кокаин, щерка й Мила Роберт е пробвала още и синтетични наркотици – амфети, екстази, възможно е палитрата да се допълва и от LSD, халюциногенни гъби и дизайнерска дрога. „Всичко й казвам. Аз даже още като малка някакви експерименти с наркотици, дето съм имала, какво ли не, всичко й казвам директно, защото тя ми е приятел, аз няма какво да крия от нея“, признава Мила. Как точно е успяла да се измъкне от наркотиците, не става ясно, но със сигурност от решаващо значение е силната връзка между майка й дъщеря.

Ваня е научила дъщеря си да й споделя всичко.
снимки: интернет

„Никога не съм й заповядвала. Казвам й какво мисля, но всеки трябва да направи собствените си грешки“, допълва Ваня. Тийнейджърските години на Мила не минават леко, защото освен с наркотици певицата се забърква и в други глупости и се налага майка й да я прибира на няколко пъти от РПУ-та. След като навършва пълнолетие обаче, щерката се кротва и спира да създава проблеми на родителите си.

Мила е плод на любовта на дипломираната актриса с баскетболиста Роберт Гергов. Няколко години след раждането на детето обаче пътищата им се разделят, като Мила остава да живее с баща си и новото му семейство, а с майка си се вижда два уикенда месечно. Когато е на 12, сама решава, че иска да се премести за постоянно в жилището на Ваня. От няколко години насам обаче Мила живее с приятелка под наем и е напълно независима от родителите си.

Майка и дъщеря си приличат по характер, освен това си споделят всичко, дори и любовните драми. Дават си и съвети, като Мила смята, че има по-правилна преценка за мъжете. Тя не крие, че не харесва последните увлечения на майка си. „Искам чичко, стига с тези младежи“, призова от телевизионния ефир изпълнителката на „Наше си е, Саше“. Ваня обаче не е съгласна с нея и обясни, че не се влюбва нарочно в по-млади от нея, просто така се случва, и напълно отрече вероятността да срещне някой на нейната възраст или дори по-голям. Последната връзка на артистичната писателка приключи преди година и половина и беше с 15-години по-младия от нея сценарист Алекс Арсениев.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html