15.2 C
София
понеделник, 27 юни 2022 г.

Съсипват Севда с коментари, срявняват я с Люински

Севделина Арнаудова отприщи невиждан хейт в социалните мрежи, като само за три часа събра над 1000 коментара. Не липсват и сравнения с Моника Люински, стажантката в Белия дом, която се прочу заради секс скандала с Клинтън. Потребителите с чувство за хумор създадоха колажи и мемета, които се разпространяват доста бързо.

Какво всъщност се случи? Тази сутрин Васил Божков я нападна, като написа на страницата си: „През последните години Севделина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул. „Московска“ 43″ ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше? #БъдетеЗдрави“. Вместо от Бойко отговорът дойде от Севда, на която й бяха необходими 3 часа, за да сътвори следния текст, публикуван в личния й фейсбук профил: „От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.
И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV!

 

В текста на Севделина потребителите на социалните мрежи окачествиха като „много лош пиар“ заради очевидните противоречия. Ето някои от коментарите под поста на пиарката на Борисов:

Бранимир Борисов: „Гузен негонен бяга. Нещо влезнахме в обяснителен режим“.

Макс Охридски: „След това ЕСЕ едно малко коте в БарЦелона се разплака“

Виолета Станоева: „Ама как пък не Божков да ти се предлага, няма кой да повярва. Има разминаване относно изказването ти за камерите,Севде.“

Владимир Добрев: „Разбрахме, че сте идвали при Божков регулярно. Остава да кажете как сте си тръгвали.“

Димитър Светлинов: „Е-е, как пък не Ви омръзна да му ходите на крака в офиса всеки месец „да ви се предлага“ бе?!?!“

Мира Димитрова: „Тази се излага“

Таня Д. Измирова: „То и Бил Клинтън изплющя Моника с пурата“

Антон Руменов: „Севде, сърце мое, последно кое? Българите сме тъпи, ама за 5 реда да си противоречиш така, все един ще те хване“

Тодор Стоянов: „Казах ли ви, че ще има държавен „Порн Хъб“

Стефан Стойков: „Севдалина, сега е моментът да кажете, че сте жертва на #MeToo. Ходили сте на тези срещи и по заръка на Бойко сте вършили неща без вашето съгласие. Опишете добре служебните ви задължения, но не забравяйте да сложите +18 да не ви цензурира СЕМ“

Някои от коментаторите са на мнение, че Севделина ще изгърми като бушон, намеквайки, че шефът й ще я уволни. Всъщност Бойко Борисов не е само началник на Арнаудова, той е и неин кум на сватбата й с Делян Димитров, член на УС на „Булгаргазтранс“ ЕАД и близък приятел с Делян Добрев.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html