16.8 C
София
понеделник, 27 юни 2022 г.

Поздравите за ЧРД на Борисов – от крепко здраве, през :-)pomagai до скандалния запис

Разнообразие от пожелания за 61-ия рожден ден на Бойко Борисов заляха фейсбук днес. Пръв се включи укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков, като пусна скрийншот от телефона си на кореспонденция, за която се предполага, че е с премиера. На скрийншота е изписан телефонен номер, съвсем неслучайно. „Тук явно се иска днес всички да честитим рождения ден на нашия СКЪП премиер“, написа потребителят Dimitar Pochekansky в коментар под поста на Божков. От кореспонденцията на хазартния бос се вижда, че този, с когото си пише, иска помощ: 🙂 pomagai

Само кажи. Къде и за какво?

Po princip:-)

Малко по-късно самият рожденик се поздрави на официалната си страница във фейсбук, която се поддържа от пиара Севделина Арнаудова. Според него най-хубавият подарък е строителството на магистрала „Хемус“. Постът отприщи всенародната любов и само са 30 минути се напълни с повече от 300 коментара. Голяма част от тях са с пожелания за крепко здраве и дълголетие и признания, че това е най-добрият премиер. Пенсионер от цар Калоян обаче покани Бойко Борисов на село, за да види как живеят възрастните хора с 213 лева на месец. Една жена пък го попита кога ще отиде в Шумен да види как пенсионери крадат салам и кашкавал от голяма хранителна верига. Отявлени противници на политиката на ГЕРБ вместо пожелание пуснаха линк към скандалния запис, който изтече вчера в интернет пространството. На среща с журналисти министър-председателят отрече това да е неговият глас.

Атанас Чобанов от Биволъ направи анализ на скандалните реплики от записа, като ги обвърза с конкретни събития и пусна линкове към различни медии.

снимка: фейсбук

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html