20 C
София
понеделник, 27 юни 2022 г.

Калин Сърменов режисира Боби Турбото

Актьорът Борислав Захариев прави авторски моноспектакъл, режисиран от директора на Сатиричния театър Калин Сърменов! Пиесата се казва „Извънземни страсти“, а премиерата е на 14 юли в София Тех парк. Възможно е обаче в последния момент да бъде преместена на сцената на театъра.

Пиесата е писана и преработвана няколко пъти, като в ролята на редактор влиза Калин Сърменов. Авторът на „Извънземни страсти“ признава, че скача в много труден жанр, в който има силна конкуренция в лицето на Камен Донев, Мариус Куркински и др. артисти, но искрено вярва в своя успех. Той се изявява на сцената на Сатирата от две години, като преди това нямаше шанса да работи професията си, а се включваше предимно в риалити формати като „ВИП Брадър“, „ВИП денс“ и „Като две капки вода“.

Борислав Захариев стана известен като Боби Турбото – героя, който беше създал за авторската си рубрика в предаването на Иван и Андрей „Сблъсък“ преди 20-тина година. Турбото беше истински хит сред тийнейджърите заради смелите изцепки, които правеше, но за съжаление се превърна в етикет, от който Захариев и досега не може да се отърве. С авторския си моноспектакъл обаче се надява да покаже и друго свое лице, на сериозен актьор. „Кариерата ми сега започва“, категоричен е Захариев.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html