28.8 C
София
сряда, 29 юни 2022 г.

Родители вкарват в затвора сина си за изнасилване

 

18-годишният изнасилвач принуден да каже истината от баща си Джонатан и съпругата му Сара.
снимка: news info park

18-годишният англичанин Джак Евънс беше принуден от родителите си да се предаде в полицията и да признае, че е изнасилил момиче, пише в. „Сън“.

Младежът бил на косъм да се отърве от наказанието, тъй като жертвата не е подавала оплакване в полицията. Бащата на Евънс – Джонатан, обаче случайно разкрил престъплението, след като видял съобщение в телефона на сина си, с което се извинява на момичето, което изнасилил. След първоначалния шок родителят споделил със съпругата си, която е доведена майка на Евънс, какво е станало и двамата заедно решили, че деянието не бива да остане ненаказано. Родителите принудили Джак да направи самопризнания. По-късно разследващите органи се свързали с жертвата, която потвърдила, че е правила секс с Евънс противно на волята й. Първоначално тя била съгласна да има интимент контакт с Джак, но в последния момент променила мнението си. Младежът не се съобразил с отказа й и отнел девствеността й.

Момичето, чието име не се споменава, още не може да преодолее травмата от преживяното, като пред полицията е казала, че заради изнасилването не може да има доверие на нито един мъж. Към момента на деянието Джак е бил на 17 години. Осъден е на две години затвор.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html