21.3 C
София
събота, 25 юни 2022 г.

Шеф Иван Манчев хлътна по бизнес дамата Ива

Водещият на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“ шеф Иван Манчев отново е влюбен до уши след раздялата с майката на третото си дете Цветомила. Новата му избраница се казва Ива и върти собствен бизнес, научи ексклузивно „Антени“. Тя също има един брак зад гърба си и деца от предишната си връзка. С шеф Манчев се запознали покрай свои общи приятели преди няколко месеца и топ кулинарят веднага хлътнал по красивата Ива. Влюбеният готвач обича да глези новата си половинка и не спира да я обсипва с подаръци. Наскоро двамата се върнаха от романтична почивка в Гърция, където отседнали в луксозен хотел и затвърдили любовта край морските вълни. Връзката им е сериозна, макар че двамата все още да не живеят заедно, защото не искат да избързват с отношенията си. Както стана с предишната му приятелка Цветомила. Тя набързо го дари със син Александър преди година. Манчев упорито я криеше от любопитните погледи на медиите и чак когато го направи татко за трети път, пусна снимка с нея.

Иван Манчев с предишната си приятелка Цветомила, която го дари със син Александър

Цветомила обаче отказа да кумува заедно с него на сватбата на Деси Цонева и издателя Явор Стефанов, защото не искаше никаква публичност. Очакваше се, че след като се разведе с жена си Марина, двамата ще официализират отношенията си. Най-изненадващо обаче само няколко месеца след раждането на Александър шеф Манчев я заряза и тя се прибра в родната Варна. Сега нищо друго не ги свързва освен детето и кулинарят често отскача до морската столица, за да види сина си. Манчев е обезпечил финансово Цвети, така че нищо да не липсва на наследника им. Освен това е обещал да присъства и на първия рожден ден на Александър в края на юли. Цветомила е от Берковица, но живее във Варна. Имeннo там я среща Манчев, докато е на снимки на „Кошмари в кухнята“, предаване, в което се изявява като критик на различни ресторантьори. Цветомила, която в момента е по майчинство, преди това е била на ръководна длъжност в хипермаркетите „Метро“ и за разлика от бившия си възлюбен досега не е била омъжвана. Няма и други деца от предишни връзки. Заради нея той се раздели с жена си Марина, с която бяха заедно цели 18 години. Противно на очакванията, че ще водят тежки съдебни битки за всичките си имоти и ресторантьорския си бизнес, това не се случи.

Манчев й остави луксозния им семеен апартамент, в който наля цяло състояние. Жилището е проектирано от един от най-добрите интериорни дизайнери – архитект Петко Колев, а преди четири години спечели престижната награда „Къща на годината“ в най-големия интериорен конкурс в България. За ремонта на жилището Манчев се изръсил с близо половин милион лева. След развода им Марина също е щастлива с друг, по-млад от нея мъж. Според приятелките й дори се е разхубавила и подмладила поне с няколко години. Децата й от известния кулинар – 18-годишният Христо и 14-годишната Виктория, одобряват приятеля й. Както и половинката на татко си.

Бившата му съпруга Марина и двете им деца – Христо и Виктория

Иван Манчев и Марина се запознават в някогашния Японски хотел, където той е главен готвач, а тя работи в администрацията. Любовта им пламва от пръв поглед и след година се женят. Марина е неотлъчно до него, когато стартира бизнеса си. По време на дългия им брак топ готвачът е признавал и за други свои изневери, след които винаги се връщал при жена си. Сега обаче нещата стоят по съвсем различен начин и двамата завинаги са загърбили общото си минало.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html