9.9 C
София
събота, 16 октомври 2021 г.

Слави Трифонов: Скалпел, моля!

Лидерът на „Има такава държава“ Слави Трифонов нападна изпълнителната власт у нас и разследващите органи в страната след информацията на Спецпрокуратурата, че няма нищо нередно в записите на премиера Бойко Борисов. Явно, с оглед на последните публикувани нагласи у избирателите, които показват, че бившият шоумен ще влезе със сигурност в следващия Парламент, Дългия е решил да спечели още някой и друг глас или процент. Ето какво написа той във „Фейсбук“ профила си:
Слави Трифонов
Cпециализираната прокуратура излезе със съобщение, че няма нищо нередно в записите на Бойко Борисов. Няма да ви го цитирам. Ако имате търпение и не се притеснявате, че ще се почувствате нехигиенично, можете да го прочетете в сайта на прокуратурата.
Вярвам, че никой от нас не очаквал друго в тази безсрамна държавна администрация с тази безсрамна прокуратура. Едва ли някой нормален човек е очаквал нещо различно.
Уважаеми сънародници, видимо става въпрос за срастване между изпълнителнатa власт и разследващите органи, което пък е доказателство, че в България демокрация няма и че България е мафиотска държава.
Срастванията в медицината са проблем, който обикновено се ликвидира с операция. Скалпел, моля.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html