-1 C
София
вторник, 2 март 2021 г.

Божков: Не си искам кредита към Левски

Избрано за Вас

Бившият собственик на „Левски“ Васил Божков потвърди, че е най-големият кредитор на „сините“. Той обаче заяви, че няма да си поиска обратно вложените средства в клуба, което ако е истина е страхотна новина за столичния гранд. Укриващият се от властите бизнесмен в Дубай заяви през своята страница в социалните мрежи, че ще помага с каквото може на клуба. Нещо, което обаче не се видя през последната година.

Както е известно, изпълнителният директор Павел Колев, който напусна поста преди няколко дни, благодари на всички бивши собственици – Томас Лафчис, Тодор Батков, Александър Ангелов, Николай Иванов, Иво Тонев, Спас Русев, които направиха различни жестове, за да може Левски да продължи да съществува в тези тежки времена.

Странното е, че той не спомена назначилите го на поста Божков и Попов, които го оставиха него и клуба за шест месеца без финанси преди да прехвърлят акциите на легендата на 26-кратните шампиони – Наско Сираков.

Феновете още помнят цирка, който Божков разигра страхотен цирк с акциите на клуба, които се опита да ги джироса неуспешно на премиера Бойко Борисков, след което книжата бяха прехвърлени от официалния собственик Георги Попов на Наско Сираков, който бе избран от хиляди фенове в подигравателна анкета в личната Фейсбук страница на Васил Божков.

РЕКЛАМА

- Реклама -

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html