5 C
София
понеделник, 1 март 2021 г.

Борисов и Дончев изкарали К-19, било като в затвор 25-30 дни

Избрано за Вас

И двамата с Дончев изкарахме коронавируса – не е хубаво. 20 дни болни, след това карантина. Това е огромно време. Не е човекът да отиде да си почине, да се върне ободрен, това е като затвор 25-30 дни“, каза премиерът Бойко Борисов при посещение в завод „Неохим” в Димитровград. Заедно с Борисов е и вицепремиерът Томислав Дончев.

„Хората искат масово да се ваксинират, готови сме да изпратим самолет за още ваксини. Ваксинираме ударно. В четвъртък идват и на „Пфайзер“ ваксини. Да изпратим самолет да докараме за два часа ваксини, вместо с тир, защото хората искат масово да се ваксинират. Това е единственото решение да живеем. В момента имаме над 1900 заразени. Вълната ще се вдигне и единственият шанс да я спрем е с ваксини. Виждате как е в Европа“, посочи Борисов.

Много здраво стъпихме в преговорите с „Газпром“, изтъкна още премиерът. Над 50 процента намалихме цената. В София това звучи като нещо нормално, защото не се усеща. Като прибавиш, че преди няколко дни бяхме на гръцката граница. Преди няколко дни бяхме на гръцката граница. Газопроводът се строи и в края на годината ще е готов“, коментира министър-председателят.

По думите му пазарът ни е либерализиран. „Това са безспорни факти. Някои се опитват да ги омаловажават. Ако беше лесно, да го бяха направили досега. Знам как се водят преговори с „Газпром“ и да намалиш цената с 50%“, допълни той.

РЕКЛАМА

- Реклама -

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html