0.8 C
София
събота, 29 януари 2022 г.

Слави Трифонов хвърля сценаристите срещу Бойко и Корнелия

Двама от сценаристите на Слави Трифонов поведоха листите на „Има такъв народ“ в 25-и столичен район и в Пловдив-град, където се очаква лидерска битка между Бойко Борисов и Корнелия Нинова. В София водач е Филип Станев, а под тепетата – Тошко Йорданов. Нинова вече обяви, че ще се състезава на 4 април именно от тези два района. Най-вероятно това ще направи и Борисов. 25-и район по принцип е арена на сблъсък между партийните председатели, а няколко предварителни информации сочат, че премиерът ще избере Пловдив като втори вариант.

Подгласници на Станев са икономистите Пламен Данаилов и Пламен Николов, след тях е енергийният експерт Иван Хиновски. Втора след Йорданов в Пловдив-град е шахматистката Антоанета Стефанова, а трета – Теодора Пенева, също от областта на енергетиката.

Самият лидер на  „Има такъв народ“ Слави Трифонов  ще води листите във Варна и Стара Загора. Партията е единствената от големите участници на вота, която вече е регистрирала листи в някои от районите. Другите очевидно се пазят за последния момент (срокът е 2 март). Въпреки това във Варна все още листата не е входирана в избирателната комисия. А в Стара Загора втори е местният координатор Тихомир Тенев.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html