-3.5 C
София
четвъртък, 9 декември 2021 г.

Веселин Марешки призова: Да видим данъците и здравословното състояние на всички политици

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки призова всички политици да обявят какви данъци плащат, какво е здравословното им състояние и разкри своята формула за успешен бизнес и успех в политиката.

„На първо място това е честност и почтеност. Нашият бизнес няма нито една сделка с държавна болница, така  че няма и  съмнения, че съм се възползвал от положението си. Политиката не ме е направила по-богат. Второто е – физическото състояние. И бизнесът, и политиката изискват огромен труд, почти 24 часа в денонощието,  и човек трябва да е здрав, за да издържа. Психическото състояние също е много важно. Аз издържам на това огромно напрежение. Управлявам огромен бизнес, работя усилено и в парламента. Това е доста трудно, не всеки може да го постигне и да оцелее. Умственият потенциал също е условие за успеха. Не да се правиш на по- умен от останалите, а да се обграждаш с много умни хора и заедно да вървите напред”, каза Марешки.

Ще припомним, че Веселин Марешки направи отчет за данъците на семейния му бизнес, който е само в България, и който за 30 години от началото му е внесъл в хазната два милиарда лева. Остава да видим дали някой от кандидатите за властта ще се престраши в предизборната кампания да разкрие фирмите си и какви данъци плаща.

„Баща ми винаги ми е бил пример за почтеност и трудолюбие. Около него в Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ има много успели хора, които са постигнали доста в живота си, мога само да се уча от тях”, каза Веселин Марешки –син. Той сподели, че е завършил с отличие Regent University в Лондон, а чрез обменна програма е учил една година в Московския държавен университет. Говори четири езика. Избрал е да се завърне в България и да работи в семейния бизнес.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html