5.4 C
София
сряда, 27 октомври 2021 г.

Как да си направим идеалното селфи? Виетнамките знаят

Как да се усмихваме, в каква поза да са ръцете ни, накъде да насочим погледа си – виетнамските дами, ползващи социалните мрежи, масово посещават курсове за идеалното селфи, предава БТА като цитира Франс прес.

В тази комунистическа страна, в която 70 процента от населението е под 35-години, тази школовка привлича най-вече младите виетнамки.

Пам Киу Ли има стотици хиляди последователи в Инстаграм и ТикТок. Тя стартира курса си в Ханой миналия септември, след като получила многобройни молби за помощ и напътствия при направата на хубаво селфи.

Записването струва 130 долара, а обучението трае ден и половина. Някои жени посещават заниманията с професионална цел, други – просто за да подобрят самочувствието си. Петстотин дами с всякакви професии, от брокерки до служителки в онлайн магазини, вече са се възползвали от курсовете на г-жа Ли.

„Търся имидж на успялата жена“, доверява 29-годишната Нгуен Ти Тан, служителка в застрахователна компания и също търсеща идеалното селфи. Други курсистки са убедени, че с по-добри автопортрети, те ще могат по-добре да продадат продукцията си във Фейсбук.

Тази платформа има 53 милиона потребители във Виетнам. Тя се превърна в незаобиколим фактор в търговската дейност на много местни производители, припомня агенцията.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html