8.5 C
София
сряда, 20 октомври 2021 г.

Волен Сидеров покани Делян Пеевски в „Атака”

„Чувствам се като прашинка след такива политически гиганти като Цветан Цветанов и Румен Петков. Не мога да се сравнявам с българския дьо Гол Цветанов и Петков“. С тези думи започна  лидерското си интервю в бТВ тази сутрин Волен Сидеров. Той попита и за проф. Михаил Константинов, който по-рано беше гост в телевизията – „Ще ви оставя статия от 1990 г., когато публикувах статия на проф. Константинов, в която той говори за 500 хил. фантоми или „мъртви души“. Сидеров го призова да каже сега колко са – „Не е редно, който брои гласовете да казва кой ще спечели вота. Все едно на конните състезания този, който взима залозите да каже – ето този ще спечели, а този ще загуби“, каза Сидеров. Той показа снимки на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов като попита кой от тях бил „златният пръст“.

„Десетки военни имоти се продадоха, ВМРО натрупа много пари и затова поискаха да се явяват самостоятелно“, категоричен бе Сидеров. „Каракачанов превърна министерството в агенция за недвижими имоти, а Симеонов отваряше тоалетни, затваряше дискотеки и убиваше малкия бизнес. Това са хора, които не успяха да преодолеят комплекса и ниския хоризонт“, обясни Сидеров.

Той изрази съжаление, че не носи мнението на Милчо Левиев, който приживе му е казал, че свири много добре. „Да владееш някакво изкуство е богатство, не недостатък. Това е хоби за мен, радва и хората“.

Сидеров попита защо Доган, Пеевски, Нинова, Борисов и Карадайъ не дойдат те да отговарят на въпроси в лидерските дебати.

Той покани Делян Пеевски в листата на „Атака“ – „Поне нямаше да имам финансови проблеми. Сега се чудим откъде да намерим пари за закуски и лимонада, едвам свързваме двата края“, каза Сидеров. Той заяви, че не е изключено да го покани поне за член на партията. На въпрос на водещия Антон Хекимян дали няма проблеми с парите в момента, Сидеров му отговори, че е трябвало да стане следовател заради тези си въпроси.

Лидерът на „Атака“ заяви, че депутатите не трябва да получават заплати, „както е било в Народна Република България“.  

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html