28.8 C
София
вторник, 9 август 2022 г.

Бившата тъща на Румен Радев първа приятелка с майка му

Румен Радев е сред политиците, чийто личен живот буди особено голям интерес, което е обичайно за първите мъже навсякъде по света. Още преди да спечели президентските избори, медиите се надпреварваха да съчиняват истории за семейните му връзки и отношенията с двете жени в живота му. Вече пет години първата съпруга на Радев – Гинка Кесякова, децата им и втората му жена Деси Радева не излизат от медийния фокус, провокирайки всевъзможни спекулации.

Но както всеки знае, в живота на българския мъж освен законната половинка има една много важна жена – неговата тъща. Президентът пък си има не една, а две, съобщава вестник „Галерия“. Макар отдавна да е разделен с първата си съпруга, Радев остава тясно свързан с нейните близки и до днес, а сред тях е майката на Гинка Кесякова – Добринка.

Бившата съпруга на президента от десетилетия живее в столицата, но е родена в Пловдив.

 

Добринка Кесякова дълги години работи като лаборант

Именно в града под тепетата израства и завършва училище, като и до днес поддържа приятелството си с някогашните си съученици. Макар Гинка отдавна да е напуснала Пловдив, то останалата част от семейството и до днес обитава града на художниците и галериите. Във втория по големина български град все още живее майка й Добринка Кесякова, както й брат й Тошо с неговите деца. Независимо че е тясно свързана с Румен Радев, Добринка води обикновен живот на средностатистическа българка и изобщо не парадира с макар и бившата си връзка с президента. Точно обратното. Всички описват Добринка като

 

изключително дискретна и перфектно възпитана жена,

 

която нито веднъж не се е възползвала от привилегията, че е родственица на държавния глава.

Майката на Гинка Кесякова изглежда прекрасно за годините си и внушава респект с външния си вид. Облечена е елегантно, но ненатрапчиво и от години поддържа къса прическа. Едва неотдавна се решава да освежи сребристите си коси с дискретни светли кичури и като една истинска дама никога не излиза от дома си без червило.

Гинка Кесякова

Дъщеря й Гинка видимо е наследила елегантния стил на обличане от майка си, но не я е последвала в професията. Първата съпруга на Радев се занимава с финанси и счетоводството, докато майка й се посвещава на медицината. Дълго време първата тъща на президента работи като лаборант в УМБАЛ „Пловдив“. В болничното заведение Кесякова се труди и през 2016, когато бившият й зет се кандидатира за държавен глава. Толкова е дискретна в тази ситуация, че мнозина дори не подозират, че генералът е неин бивш зет.

Въпреки това Добринка Кесякова приема трудно и

 

преживява драматично развода на дъщеря си.

 

 

Майката на Радев

Притеснявала се не на шега, след като летецът е избран за президент, тъй като си дава сметка, че медийният интерес към него ще се отрази негативно на живота на внуците й. Въпреки житейските перипетии, през които преминават дъщеря й и Румен Радев, Добринка не къса окончателно връзката си с неговата фамилия. И до днес тя поддържа приятелски отношения с майката на президента – Станка, която й се пада вече бивша сватя. Преди месеци Станка Радева си направи профил в социалните мрежи, където допуска контакти с изключително тесен кръг от хора, но една от тях е тъкмо Добринка.

Още преди години, когато Гинка и Румен са семейство, двете жени се разбират много добре и дори разводът на децата им не внася напрежение в разбирателството им. Освен всичко това майката на президента и до днес се отнася топло към първата си снаха, както и към внуците си, което е напълно разбираемо.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html