12.1 C
София
вторник, 19 октомври 2021 г.

Цветанов и Бабикян сеят лъжи за ГЕРБ, Борисов: Лъжци и измамници!

Сайтовете за фейк нюз на Цветан Цветанов и Арман Бабикян сеят лъжливи новини седмица преди вота на 4 април, установи anteni.bg.

Цветанов се стяга за парламента. Засега процентите му са под 1. Снимка Интернет

При очертаващата се невъзможност да влязат в  следващия парламент Цветанов и Бабикян се надяват да прибавят някоя стотна от процента, за да додрапат поне до субсидия. И прибягват до изпитаното средство – лъжата. ГЕРБ раздавали торбички с хранителни продукти.

От ГЕРБ категорично опровергаха тези измислици.

„Не говорите нищо, само мълчите и показвате. Това е достатъчно“, тази стратегия преди изборите обяви премиерът Бойко Борисов, който посети Сливен.

Той беше силно възмутен от разпространяването на стари снимки в социалните мрежи, за които се твърди, че са актуални и че ГЕРБ купуват гласове срещу храна.

„В София има знаеш ли какви жълти новини, измислени новини. Лъжи и измами, те нямат какво друго да покажат. Извадени от 2019, 2018, когато сме помагали на социално слаби с храна, те сега ги пуснали. И едва ли не сега сме „купували“ социално слабите. Ще им извадим и покажем от 2019 г. кога сме го правили, къде сме го правили. Абе, лъжци, измамници“, ядоса се Борисов.

Той предупреди, че до 4-ти опонентите му само това ще правят – ще говорят лъжи и измислици, ще пускат компромати.

„Ние ще показваме как строим и какво сме изградили. Няма от какво да се срамуваме! Лъжците и измамниците ще ги оборим с факти“, заяви министър-председателят.

Очаквайте подробности!

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html