12.1 C
София
понеделник, 18 октомври 2021 г.

Петър Москов: Най-голямата опасност е съюзът между старите комунисти от БСП и новите от ДБ

„Най-голямата опасност пред България днес е съюзът между новите и старите комунисти“. Това се казва в позиция на Консервативното обединение на десницата (КОД), чийто лидер е бившият здравен министър в кабинета „Борисов-2“ д-р Петър Москов.

„Старите комунисти са БСП. Десетилетия наред, те ни налагаха диктатура на пролетариата. Днес новите комунисти, отново под знамето на равенството, се опитват да ни наложат нова диктатура – диктатура на малцинствата. Цялата вълна от либерални, ляво-либерални и прогресивни формации, като ДПС, коалицията около г-жа Манолова, Демократична България, които всъщност са новите комунисти ни внушават, че ние като хора, като мислене, като начин на живот трябва да бъдем подчинени на тяхната политическа утопия“, гласи още позицията на партията.

Според КОД силната държава трябва да се грижи за комфорта и сигурността на работещия човек, а не да взима от изработените от работещия пари, за да ги раздава на мързеливия, неграмотния, безотговорния, затова сме най-бедни в ЕС. Либерализмът развращава и толерира безотговорността, мързела и неграмотността. Да задължиш умните и работливи граждани да издържат все по-нарастващи армии от неграмотни и мързеливи е единствено в полза на неграмотни и безотговорни политици. Тези т.нар. либерални политици не защитават интересите на гражданите, а на големите глобални корпорации, които търсят единствено евтина работна ръка и нарастващи печалби извън Европа.“

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html