11 C
София
четвъртък, 22 април 2021 г.

Хаджигенов: Както обикновено, Манолова и Дончева не са разбрали

Акценти

Николай Хаджигенов гласува с хартиена бюлетина. Снимка Интернет

Госпожите Манолова и Дончева очевидно не са нито гледали, нито чули, нито разбрали, както обикновено, коментира пред агенция „Фокус“ Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“.

На по-рано днес проведена пресконференция Мая Манолова и Татяна Дончева се разграничиха от Хаджигенов, а повод за това бе участието на адвоката в сутрешния блок на БНТ, където той обяви готовност да се жертва за министър в кабинет на малцинството с мандата на „Има такъв народ“, който да бъде подкрепен с гласовете от БСП. Сутринта Хаджигенов отговори положително и на въпрос от водещата дали коалицията, в която участва, би приела гласове и от ДПС и ГЕРБ.

„Това е толкова възможно, колкото БСП, ДПС или дори ГЕРБ да решат да подкрепят правителство на малцинството или каквото и да било и вие да не им вземете гласовете. Да, това е коментар на истински политик. Те говорят едно, а правят друго. Иначе казано – заради някакви техни мнения, те са готови да излъжат избирателите, казвайки им, че можем да не вземем гласовете на ДПС. Аз, ако съм на ДПС и ГЕРБ, бих подкрепил всяко едно правителство на малцинството. Искам да видя как Манолова или Дончева или който и да било, няма да им вземе гласовете. Това в правния мир изобщо не е възможно. На вратата на Народното събрание няма да пуснат депутатите на ГЕРБ и ДПС? Това е смешно“, допълни Хаджигенов.

 

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html