34.4 C
София
събота, 31 юли 2021 г.

Синдикатите искат преразглеждане на бюджета

кадър бТВ Архив

Бюджетът ще издържи до юни-юли и ще трябва да бъде преразгледан. Това е една от причините да не се отива към нови избори, защото, ако няма парламент, ще имаме проблем. Като прагматик ми се иска да имаме стабилно управление, заяви в интервю за БНР президентът на КТ „Подкрепа“ и председател на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт Димитър Манолов.

„В предизборната кампания беше заложено прекалено много на негативизма… Искам да разбера докъде ще продължи популизмът и кога ще започне прагматизмът. Чуват се нескопосани политически интервенции, които са опасни“.

Манолов посочи като проблем, че партиите на протеста не могат да избягат от опозиционната си същност и подчерта, че тепърва ще се разбере доколко парламентарните групи са монолитни.

„Това, което ще кажем на новата власт, е, че животът не започва от тях, че революции не водят до нищо добро“, категоричен бе той.

„Националният план за възстановяване и устойчивост е изключително горещ картоф и Томислав Дончев с удоволствие го предоставя на тези, които ще дойдат след това. Шансът да се провалят те е много голям. С тези нагласи провалът е предопределен. Всеки мисли, че тези пари са достатъчни и ще решат проблем на определен сектор, а това не е така“, обясни Димитър Манолов.

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html