-4.1 C
София
сряда, 19 януари 2022 г.

Каракачанов зове за патриотична „крачка встрани“

кадър БНТ

Красимир Каракачанов призова водачите на патриотичните формации да направят „крачка встрани“, за да дадат шанс на онези хора, които гласуват за патриотични и националистически формации, за да има в следващия парламент „стена“, която да спре протестърски формации да сменят облика на България. Лидерът на ВМРО отправи този призив в интервю за БНТ.

„Истанбулската конвенция…да пуснат Македония в Европейския съюз, без тя да си е променила антибългарската политика. Това го правят, защото така им казват от някои посолства“, заяви Каракачанов.

Не ме блазни мисълта, че ВМРО е най-голямата патриотична формация с близо 4 процента, допълни Каракачанов.

Според лидера на ВМРО в 45 НС е отворена вратата на неоосманизма, с промените в Изборния кодекс. Направиха го едни хора с желанието си да вземат 5000-10 000 гласа повече, допълни Каракачанов.

Според него не трябва да се делим на „фили“ и „фоби“, а да се търси национално помирение. Акцент трябва да бъде демографската криза, защитата на малкия и средния бизнес. Не съм уволнил нито един назначен от предишните, само защото е назначен от предишните. Не ме интересува на кой е човек, интересува ме дали ще върши работа или не става, коментира Каракачанов.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html