14 C
София
петък, 18 юни 2021 г.

Борис Станимиров: Стойчо Кацаров споделяше престъпните безумия на Мангъров

Акценти

Борис СТАНИМИРОВ
Пенсионирането на проф. Кантарджиев, начинът и моментът му, е тежък политически гаф на служебното правителство. В тази хаотично управлявана пандемия, в океана от популизъм, лъжи, безобразия, невежество, директорът на НЦЗПБ беше от малкото ведри и отговорни гласове на разума, не сееше паника, не слугуваше на близките до властта футболни и кръчмарски босове, не преставаше да се бори със злонамерените лъжи на пророците на невежеството.
Обратно, служебният министър д-р Стойчо Кацаров, за моя изненада споделяше престъпните безумия на Мангъров, които убиха много хора, които им се вързаха.
Нека не си затваряме очите, че сред „силите на промяната“ има и хора от най-дълбоките кръгове на репресивния апарат на ДС и червената мафия от 90-те, има крещаш, циничен популизъм, има и мангъровщина-мичуринщина, има всякакви безумия.
Нека много внимателно отсеем зърното от плявата и спазваме онези червени линии, които ще придвижат България напред, а не назад. За 30 години България се настрада от негодници и най-великата глупост ще бъде да им позволим да се редуват на наш гръб, водени от шопското правило, че бива да си запалиш къщата, ако ще изгори и плевника на кмета…
11 юли трябва да даде силна европейска перспектива на поколението, родено в 21-ви век, а не да се заиграва с властови експерименти и популистки извращения.
От ФБ страницата на Борис Станимиров, депутат от Реформаторския блок в 43-то НС. Председател е на клуба на потомците на офицерския корпус на Царство България „Един завет“ към Съюза на възпитаниците на Военното на Н.В. училище. Заглавието е на редакцията
- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

- Реклама -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html