-7 C
София
вторник, 25 януари 2022 г.

Борисов: Ще се пенсионирам, когато стане „Хемус“, Бойко Рашков е като мечка стръвница

„Ще се пенсионирам, като стане „Хемус“, така че да се хващат да я правят, ако искат да ме няма!“, обяви пред симпатизанти в Рибарица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Снимка ФБ

„Аз съм голям оптимист – много работа свършихме, но доста поомръзнахме. Хората си казаха – няма ли по-добри. Досега сме се борили да управляваме, за да строим, а те изринаха всичко. Въпросът сега е за демокрацията – да се спре страхът на хората, това са опасни хора. Плашат ни, защото не искат опоненти“, заяви Борисов.

„Бая кметове виждам. Не сте се уплашили толкова. Вижте какви акции правят. Бойко Рашков е като мечка стръвница и дори да има заровена дамаджана, ще я намери“, коментира Борисов факта, че прокуратурата започна проверка на сигнал за купуване на гласове в пловдивския квартал „Столипиново“ след полицейска акция там, при която бяха намерени 11 стъклени дамаджани с алкохол и 50 чифта маратонки от различни марки.

„Очакваха да ни сгънат, но партията излезе по-силна. Четниците на Румен Радев не са за подценяване. Ще се опитат да фалшифицират изборите чрез машините. Вече разполагат и с кодовете за машините. Това е единственият шанс да победят ГЕРБ“, каза той.

Според Борисов Слави Трифонов и  ИТН нямат решение по нито един важен въпрос. „Да, България“ ги интересува кой ще е главен прокурор, а Христо Иванов мечтае да е главен прокурор. Той напомни „уйдурмата“ между ДПС и „Да, България“ на Росенец. „Никой не закача ДПС, вече са готини. Важното е да не е ГЕРБ“, каза Борисов.

Той разкритикува служебното правителството за липсата на плана за възстановяване и се зачуди защо разследващите журналисти нямат интерес към прехвърлянето на фирмата на шефа на НАП Румен Спецов. Няма и дронове над имотите на Бойко Рашков.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html