-1.2 C
София
сряда, 19 януари 2022 г.

Милена: Заплашваха ме, че ще ме нарежат и сложат в инвалидна количка

Милена Славова ще изнесе концерт в защита на традиционното семейство днес вечерта във Варна от 20 часа на площад “Независимост”. По думите й няма как да не подкрепи тази инициатива, защото е потресена от това, което става. Преди това в подкрепа на каузата е организирано шествие на Българските патриоти, неправителствени организации и граждани, което ще тръгне от 19 часа от паметника Пантеона в Морската градина във Варна, съобщава “novavarna“.

Снимка Уикипедия

„След мой пост във фейсбук , в който казах, че не подкрепям гей парада, получих какви ли не заплахи , включително и за убийство. Заплашваха ме, че ще ме нарежат и сложат в инвалидна количка. Това са хора, които страдат от някаква патология. Аз не съм фашист, нито хомофоб, нека всеки си прави това, което си иска в къщи, но като затвориш вратата, нека не ни натрапват тези техни извращения. Не може да считаме за нормално някой да си забие българското знаме отзад, това е гавра“, коментира Милена Славова.

Тя не разбира, защо трябва да се парадира с това нещо? „Аз ходя ли по улиците да парадирам, че харесвам мъже? Това е много лично нещо, защо трябва да се парадира? Дискриминацията е към нас вече. В момента, в който изкажеш мнение, че не си съгласен с техните възгледи и ми блокират профила. Такива заплахи получих в социалните мрежи включително и от политически активисти от “Да, България”, които излязоха с името си“, споделя певицата.

Тя подчертава, че е демократ, с история, но чула за себе си какви ли не неща. „Не можем да позволим подобно нещо, как да обясня тези неща на 13-годишната ми дъщеря тези неща? Не бива да толерираме подобни извратени закони, нито тенденцията , която идва отвън, защото това за нас е опасно като нация“, коментира още Милена Славова. За мен това е криворазбрана цивилизация, но е опасна за нормалните хора и за България .

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html