0.8 C
София
четвъртък, 27 януари 2022 г.

Бойко Борисов: Искат физически да се разправят с ГЕРБ

„В момента няма предизборна кампания. Никога не е имало такива репресии. Влизат в къщите, тормозят граждани, карат ги да подписват декларации. Кога е имало такова нещо? Те просто искат физически да се разправят с тази партия“.

Снимка Фейсбук

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Видин.

Той за пореден път изказа опасения за готвени изборни манипулации посредством машините.

„Тези флашки се правят навън. Шансът ни е да отидем масово да гласуваме. И то не че е важно толкова да сме първи, те ще направят уйдурма. Но отново няма да направят правителство. Така – без парламент, без демокрация, най-лесно се управлява“, каза той.

„Само обичат да си измислят. Като с Барселона и сега днес испанската прокуратурата им го каза – че е лъжа. Австрийски журналист ме попита не ме ли е срам, че съм подслушвал толкова хора. Питах кои. От Бойко Рашков бил чул. А Стефан Янев чул от медиите. Сами си ги разправят и ги разпространяват“, възмути се Борисов.

По думите му мутрите са в другите партии, а Слави Трифонов не иска да е депутат или премиер, защото това ще значи да носи отговорност и да полага  подписа си под документи.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че в следващите 2-3 години държавата трябва да строи усилено в Северозападна България.

Без Видин-Ботевград за Северозападна България няма шанс. Бяхме обещали до 2024 г. тази отсечка и „Хемус“ да са готови. И щяхме да го изпълним – както става с всеки един наш ангажимент. Само така в региона ще дойдат инвеститори и ще се вдигнат доходите. Е, „Хемус“ вече я изчегъртаха. Не била спешна. Дано не пипнат и пътя на Северозапада. Пробваха с тунела под „Петрохан“, не им се получи. Но това са рядко отмъстителни хора. Не могат да понасят успехите ни. Сякаш пътищата ги правим не за хората, а за нас.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html