-8.1 C
София
петък, 28 януари 2022 г.

Мария Бакалова в София: Тук въздухът е различен

image

„Заради пандемията не се бях прибирала в България от края на 2019 г. Видях се с мама, която снощи си дойде от Австрия, както и с някои приятели. Много е приятно, чувстваш се вкъщи, тук въздухът е различен! Ядох баничка“, сподели пред Би Ти Ви Мария Бакалова.

Актрисата дойде у нас от Париж, където бе гост на Седмицата на модата и се срещна с някои от най-големите имена в модната индустрия. „Трогнах се, че Джорджо Армани знае коя съм. Бях с дрехи на „Армани“ на церемониите за наградите „Златен глобус“ и Наградите на британската филмова академия. Две огромни рокли, с които се почувствах като принцеса! Благодарих на Джорджо Армани и го поздравих за изобретателността му и за красотата, която създава. Той и племенницата му Роберта са много земни, излъчват светлина. Мисля си, че ако се стараем да сме малко по-добри, и светът ще стане по-добър“, разказа Мария.

Тя допълни, че се е разтреперила от вълнение при срещата си с Ана Уинтър, главен редактор на американското издание на списание „Вог“. „Тя е великан и се притесних дали косата ми е добре, дали всичко е наред с дрехите ми. Останах без думи, когато тя ми каза „Мария, поздравления за шеметната година!“. Казах си, о, боже, Ана Уинтър знае името ми, това сън ли е?“

„Нещата са възможни и това е най-големият подарък. Ако сами не си вдъхваме надежда, да мечтаем дръзко и голямо, защо е този живот?“, каза актрисата, номинирана за „Оскар“.

Според нея всички сме свързани. Тя добави, че винаги ще се радва на това, което й се е случило. „Иска ми се да помогна това да се случва на все повече хора“, каза още Бакалова.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html