-1.2 C
София
сряда, 19 януари 2022 г.

Нинова: Този път БСП няма да е трета

Корнелия Нинова упражни правото си на глас около 7:30 ч. Лидерът на БСП заяви, че е гласувала за това промяната да продължи, да бъде сигурна и необратима.

кадър БНТ

Тя заяви, че е сигурна, че този път БСП няма да бъде на трето място.

„Гласувах за правова държава, която се управлява от официални институции, а не от скрити кръгове. За образовани деца, за здрава нация, за стабилна икономика, работни места и високи доходи и пенсии. За чист въздух, чиста земя и вода и за независима и суверенна България“, каза Нинова.

Тя бе категорична, че този път трябва да се направи кабинет, защото предстоят важни решения за България – приемането на бюджета за следващата година, планът за възстановяване и устойчивост, реакция на повишаването на цените с повишаване на доходите. „Всичко това преминава през работещ парламент и редовно правителство“, заяви Нинова.

Според нея избирателната активност ще бъде по-ниска в сравнение с изборите на 4 април. „Освен лятото съдим за това и по изборите в Благоевград, където избирателната активност бе ниска. Използвам да призова – излезте и гласувайте! Гласувах с машина, много е лесно“, каза още Корнелия Нинова.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html