0.8 C
София
събота, 29 януари 2022 г.

Премиерът Янев привика хората да гласуват масово

С призив към избирателите да отидат и да упражнят правото си на вот се обърна служебният премиер Стефан Янев, който гласува в София.

кадър БНТ

„Чрез партиите и коалициите, гласувайки, можем да покажем нашите визии за конструирането на властта и за прозрачното и управление в интерес на страната. От нас зависи бъдещето на България. Призовавам всички да гласуват масово. От нашия глас зависят достойните старини на нашите родители и бъдещето на поколенията след нас”, каза Янев.

Той поздрави всички с днешния изборен ден, „който е поредната дата, на която трябва да покажем отговорността към конструирането на политическата власт“.

„Благодаря на всички ангажирани с изборния процес, който протича нормално в цялата страна. Има дребни детайли, малки проблеми, които се отстраняват и не са сериозен проблем. Всички работят в синхрон и се надявам в края на деня резултатът да отрази реалната електорална нагласа”, каза още премиерът.

„Надявам се да има кабинет. Бъдещето на страната зависи от един предвидим кабинет. Имаме нужда да се утвърди парламентаризмът, имаме нужда от стабилно управление. Да има прозрачно и отчетно управление в интерес на България”, добави Янев.

„До момента това, което беше демонстрирано, показа решимостта ни да се преборим с купения вот. Надявам се, че ако в деня на изборите има такива опити, те ще бъдат пресечени”, каза още премиерът.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html