0.8 C
София
четвъртък, 27 януари 2022 г.

Бивш царист забеляза „таралеж в гащите“ на Трифонов

Николай Василев е разумен човек, „свети му под шапката“, може да отстоява позициите си и Слави Трифонов си слага малко „таралеж в гащите“ с нещо, защото Николай Василев има позиции по въпросите, от които разбира и храбро ги защитава“ заяви пред БНР Минчо Спасов, който бе сред политическите лица на НДСВ.

Минчо Спасов, сн. БГНЕС

Според него на Трифонов „няма да му е много лесно с такъв министър-председател“.

Николай Василев, Любомир Дацов и Ради Найденов имат необичаен политически профил, малко лоши неща могат да се кажат за тях, отбеляза още Спасов.

Той посочи, че НДСВ отдавна е в небитието и всички са били изненадани от това предложение на Слави Трифонов за премиер в евентуално бъдещо правителство на ИТН. „Аз съм впечатлен. Слави Трифонов изпълнява обещанието си да даде нещо различно на хората“, изтъкна Минчо Спасов относно проектокабинета на „Има такъв народ“.

Партиите на промяната са изправени от Слави Трифонов на тест – дали са готови да променят стереотипите, по които досега се решаваха подобни правителствени уравнения, подчерта Спасов.

Самият Минчо Спасов не е от най-примерните бивши представители на НДСВ, а и протестър що се отнася до последните му известни занимания.

При миналогодишните протести беше арестуван за това, че на видеозаписи от камери в метрото се видя как той и други видни участници в безредиците спират и застрашават сигурността на подземната железница. Спасов беше обвинен в хулигански действия и макар че бързо бе освободен, остана съмнението за остро провокираща обществото и дори терористична проява.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html