0.8 C
София
четвъртък, 27 януари 2022 г.

Бойко Борисов: Царят трябваше да е премиер, изключително го уважавам

„Сутринта, като видях bTV и Нова, все едно съм се върнал 20 г. назад. Шулева, Манолов, Панайотов, явно готвят нещо. Те направиха така, че царят, който изключително уважавам, вярвам му, да няма нито 1 общински съветник“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг.

Снимка Интернет

„Ако са решили да правят нещо, премиер трябваше да е царят. Той говори най-много езици – 7 или 8. Който и да идваше, той започваше да говори на неговия език. Много важен за България човек, можеше да направи много. Ако искаха да успокоят държавата, трябваше да сложат царя, защото на него не могат да му влияят“, посочи Борисов.

„ Аз съм предан на царя, защото той е голям човек. На 3 септември царят ме покани, помня го като бял ден. В един ресторант „Браво“ – аз с Цветелина, той с царицата. Тогава той каза: Знам какво ще ми причини това. Тогава ме покани за главен секретар, тогава видях ужаса в очите на Петканов. Да не се опитват да ми свързват името с тях, защото много мога да разказвам и е минала давността. Аз нямам комплекси като Слави. Знам сръбски, като дам повече ухо разбирам и френски“, заяви доскорошният премиер.

Той коментира отново призовката, която е получил да се яви в полицията. „Току-що я получих, иначе аз не правех сметка да излизам днес. Аз не правя шоу в най-гледаното време. Връчиха ми я, да се явя в 11 часа в четвъртък главна дирекция на полицията. От Бойко Рашков не знам какво да очаквам. Най-вероятно защо съм участвал в изборите, защо съм им бил лидерите в София. Защо не съм купувал гласове като другите и кога ще се откажа. Надявам се да си излезна жив, пък другото не знам. Може въобще да не излезна, те са се разправяли така с опозицията

В призовката пише: Да се явя в в главна дирекция на полицията при полицейски орган за извършване на следните действия: Снемане на сведения“, как да предположа за какво е. Бойко Рашков освен на телевизия 7/8 на кого гостува най-често?“, запита Борисов.

Той коментира отново изборите: „Нека излезе решението на ЦИК, пак ще се видим. Лъжите на Радев вече станаха факт, нито са честни, нито са бързи, нито едно от нещата, които каза Радев не излезе вярно. Освен стотиците милиони, които бяха похарчени за машини, експерти и т.н.“, завърши той.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html