-4.1 C
София
сряда, 19 януари 2022 г.

Мария Игнатова става жури в комедийно състезание

сн. бТВ

Водещата Мария Игнатова ще се включи в журито на първите по рода си награди за стендъп комедия у нас. Отличията Golden Mic Stand-up Comedy Awards ще бъдат раздадени още през следващата седмица, като събитията са предвидени за 29, 30 и 31 юли, съобщава „Монитор“.

Мястото, където хуморът ще се срещне с привържениците си, е Бургас. Освен Игнатова в журито влизат още Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Сиромахов. Тримата ще имат нелеката задача да изберат най-добрия сред участниците, като ще оценяват 20-минутен сет от шоуто, с което всеки от комедиантите се е регистрирал за наградите.

Победителят ще си тръгне от първите Golden Mic Stand-up Comedy Awards с 31-сантиметрова златна статуетка, с приблизително тегло от 2 кг, изработена от същите материали и със същата технология, използвана още в Антична Гърция, с която се изработват и Оскарите. Водещи ще бъдат Васил Бовянски, Ивайло Рогозинов и Тони Карабашев от ХаХаХа ИмПро – първата професионална трупа за импровизационен театър в България

Гала церемонията по награждаването ще се състои в събота, а веднага след това комикът, който е триумфирал, ще изнесе цялото си шоу, за да постави гвоздея в програмата на събитието. Всяка вечер след 22:00ч. ще завършва с афтърпарти и вход свободен, където ще може фенове и артисти да се срещнат и разменят няколко думи в неформална среда, а хората, които ще се грижат за музиката през този период ще бъдат DJ Stenly (29 и 30 юли) и DJimmy (31 юли).

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html