-10.2 C
София
вторник, 25 януари 2022 г.

Нинова за бунта пред „Позитано“: Добрев, Паргов и Лечева представляват само себе си

Снимка Интернет

По повод протеста, който беше по-рано пред „Позитано“ 20, лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви на брифинг, че са били 60 човека,  организирани и предвождани от Кирил Добрев, Калоян Паргов и Весела Лечева, показвала точно силата на опозицията.

„Тези хора не представляват никого освен себе си. Те не могат да ми искат оставката, защото не са ме избрали. Те работиха срещу прекия избор. За мен е важно мнението на онези близо 80%, които ме избраха. Ние с тях се явихме на най-справедливото и демократично състезание и те го загубиха катастрофално. Жалко, че за втора година не могат да приемат тази загуба“, коментира Корнелия Нинова. По думите и е, че единственото което постигат е да изпращат сигнали за нестабилност, докато вътре се решават важни неща, защото в момента макар и с малко депутати, ролята на БСП за съставяне на правителство е решаваща. „За мен това е опит да се попречи за съставяне на стабилно правителство. Един вътре го каза дори, че подкрепа за това правителство от страна на БСП не било удачно“, заяви соцлидерката.

Запитана за отношението на Мая Манолова към БСП и това, че лидерката на ИБНИ ги определя като статукво, Нинова отвърна, че не иска да дава персонални квалификации, но припомни, че цялата кариера на Манолова се дължи на БСП и от там е тръгнала.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html