-7 C
София
вторник, 25 януари 2022 г.

Вдигат шумен купон в парк „Росенец“

В дните 30 и 31 юли /петък и събота/ 2021 г. ще се проведе дванадесетото издание на фестивала „Sun Tribe Open Air”- Сън Трайб. По традиция събитието се случва в последния уикенд на юли на поляната на парк „Росенец” в местността Отманли.

Фестивалът „Сън трайб“ е уникално за региона събитие, което събира артисти и публика от цялата страна и чужбина, и съчетава различни форми на изкуство и спорт на открито. Концепцията му включва две тематични вечери, като първата е посветена на алтернативни музикални групи в изпълнение на живо и диджеи, а втората е изцяло под знака на електронния звук.

Петъчната вечер (30 юли) ще звучи реге, дръм енд бейс и джънгъл насоченост, като посетителите ще могат да се насладят на групи като „Таралеща“ и „Jahmmi Youth“ + брас секция, както и на редица диджеи. Втората вечер е посветена на любителите на транс музиката, като зад пултовете ще застанат дузина артисти, сред които Pacific, Iveta Green, Shrooms и др. Атракция ще е участието на VJ, който ще създава визуализации на живо.

Освен музикалната програма, ще има и щандове за различни ръчно изработени изделия. Мястото е изключително подходящо за къмпингуване – на поляната има изградени маси, огнища, подходящи места за палатки и терен за спортни дейности.

Близостта до хижа „Странджа“ и главния път Бургас – Созопол осигуряват удобен градски транспорт – автобус № 5, както и тези, обслужващи направленията по южното черноморие.

Събитието се провежда с подкрепата на Община Бургас, ВИЖ! Бургас, БНР Радио Бургас, OCB и Tatratea. За повече информация и пълна фестивална програма посетете страницата на Sun Tribe във Facebook или Instagram.

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Бургас по програмата за съфинансиране на културни проекти.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html