-8.2 C
София
четвъртък, 20 януари 2022 г.

Крушарски: Аз с Румен Радев ще се преборя, камо ли с Бербатов

Христо Крушарски отново показа завидно самочувствие преди реванша с чешкия „Словачко“, заявявайки, че очаква „Локо“ (Пд) да победи с 6:0. Той потвърди и намеренията си да се кандидатира за шеф на БФС, за да въдвори ред в родния футбол.
„Не си научавате урока и ме питате едни и същи въпроси – гледайте и се радвайте на това, което правим. Очаквам резултат 6:0 срещу „Словачко“. Гледахте ли последните ни мачове? Играхме много добър футбол срещу „Лудогорец“. Всички ни бяхте отписали, но ние си вървим бавно, бавно към трети базов лагер. И тази година ще берат ядове с нас“, започна винаги колоритният Крушарски.
„Аз не надскачам себе си. Това, което правихме в Пловдив ще го направим и като гости. Преди няколко месеца разбрах, че той Тунчев е само на 40, въпреки че сме 6 години заедно. Не се очаква да се справяш толкова добре като треньор на тези години, но той показва, че е сериозен, последователен и доста умерен. След действията на тези гайдарджии явно ще трябва да вляза и да въдворя ред в българския футбол, защото никой не го прави. Аз им го казвам в очите. Първо съдиите да се научат на свирят, а не страничният да се чуди къде да вдигне байрака. Ще направя това, което Васил Жечев беше направил – ще отнемам наряди, ако не се свири като хората. Аз с Румен Радев ще се преборя, камо ли с Бербатов и Боби Михайлов“, завърши собственикът на „Локомотив“.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html