-2.8 C
София
събота, 22 януари 2022 г.

Филип Станев, ИТН: Ясни са и премиерът, и министрите

Филип Станев, снимка Интернет

Номинацията ни за премиер е човек, който е с качествено образование, добър морал, с експертиза и добри намерения. Той не е участвал в политиката, заяви депутатът от ИТН  Филип Станев пред bTV.

ИТН коалиционни споразумения няма да подписват, съставът ни за министерски състав е пълен вече и предстои да бъде обявен, каза още Станев.

Слави Трифонов е в чудесно състояние, всеки ден играе баскетбол, разказа Филип Станев. На уточняващ въпрос от водещия дали това е ироничен отговор, депутатът заяви, че говори сериозно.

Не знам защо ДБ реагираха така с тази декларация. Не разбрахме какви са тези министерски претенции от Христо Иванов, при положение че декларира, че не се стреми да има представители в кабинета, заяви Филип Станев. Според него лидерът на ДБ директно е посочил трима министри в служебния кабинет, които трябва да останат и в следващото правителство.

„Оказа се, че тези министри не са толкова ангелоподобни, колкото ни се представят“, допълни Станев. Той заяви, че Асен Василев „не е ОК“ с английското правосъдие и именно за тези проблеми говорят ИТН. Депутатът заяви, че той не е спечелил делата за кражба на интелектуална собственост в Лондон, а е сключил извънсъдебно споразумение, като се е признал за виновен.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html