11.2 C
София
четвъртък, 28 октомври 2021 г.

Федерацията по карате награждава с кола Ивет Горанова

Ивет Горанова, която донесе историческа олимпийска титла за България при дебюта на каратето на форума в Токио, ще получи лъскава премия за успеха си днес. 21-годишното момиче записа със златни букви името си в спортната ни история, след бляскавото си представяне в японската столица. А това няма да остане незабелязано от ръководството на българската федерация по карате.

След триумфа на Ивет в кат. до 55 килограма в Токио, сега е ред и на заслужените поздравления и съответно – подаръци. Президентът на Българска национална федерация по карате Алексей Петров ще връчи ключовете на лек автомобил, в знак на признание за историческия пробив на Горанова. Той е осигурен от един от спонсорите на централата.

Колата ще бъде на разположение както на Ивет, така и на нейния личен треньор Ангел Ленков. Церемонията ще се проведе в Пресклуб „България” в петък, 13 август, от 12:00 часа. Там Горанова и нейният наставник ще получат и наградите си за Спортист и Треньор на месеца. Те поделят това признание с другата златна в индивидуалните спортове от Токио – боксьорката Стойка Кръстева и личният й треньор Борислав Георгиев.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html