6.4 C
София
понеделник, 29 ноември 2021 г.

Георги Миланов: Със Сираков се разбрахме след две срещи

Новото попълнение на „Левски“ Георги Миланов даде обширно интервю за предаването „Домът на футбола“, в което говори за преминаването си на „Герена“.
„Стигна се доста бързо до трансфера. Разбрахме се в две срещи с г-н Сираков. През последната година ми се случиха не добри неща. Вярвам, че нещата ще се получат. Наско Сираков ми звънна. Всичко, което чух ми хареса – млади момчета, българи. Доволен съм, че ще мога да радвам синята публика. Имаше доста оферти към мен. Нещата, които исках аз, не се случиха. Аз съм човек с голям характер. Знам в каква ситуация идвам в „Левски“. Всички ще работим нещата да се подобрят. Няма да се откажа. Ще дам всичко от себе си, за да се случат нещата по най-добрия начин. Виждам голям потенциал в младите. Те имат един проблем – психологически. След няколко успешни мача нещата ще си дойдат на мястото. Радвам се, че мога да им помогна. Имат голямо бъдеще“, коментира бившият национал.

„Знам, че когато дойдох, много хора не вярваха в мен. Аз си проведох една много сериозна подготовка. Искам да благодаря и на „Септември“. Всеки, който ме познава, знае какъв професионалист съм. Обичам да си върша нещата на терена без гръмки изказвания. Правя всичко възможност с хранителен режим и възстановяване, скоро да се случи така, че да играя по 70-80 минути. Тук условията са на високо ниво. Има добра база. Нещата са добре. Единствено резултатите липсват на „Левски“, за да бъде на най-високо ниво. Надявам се нещата да се получат. В момента не мога да кажа, че разликата в отборите е голяма. Повече робуват на имена. Ако играем тактически добре и със себераздаване, можем да победим всеки. Спекулациите не са хубави неща. Това, което излиза от клуба не е добре. На мен не ми харесват. Не съм свикнал на това. Не ми влияят, но не ми е ок. Надявам се да има спокойствие около терена. Сигурен съм, че някои са си взели поука от това, което са правили последната година“, каза още Миланов, визирайки последните видеа, които се появиха от съблекалнята на „Левски“.

„Най-добре се чувствам зад нападателя. Като цяло не знам на коя позиция играя. Полезен съм във всяка позиция в халфовата линия. Треньорите казват, че никой не може да ми открие точната позиция. Зад нападателя ми доставя най-много удоволствие да играя. Очаквам труден мач срещу „Ботев“ (Пловдив) в петък. Вярвам, че ще направим всичко възможно да победим. Те имат добър отбор, няма да е лесно. Не е тайна, че Симеон Славчев ми е един от най-добрите приятели. С Горанов имам страхотна връзка. Виждам млади и добри момчета. Чувствам ги близки. Те имат страхотно бъдеще – Марин Петков, Мартин Петков. Да дам головия пас – това ми е доставяло най-голямо удоволствие. За мен това е по-трудното. Бих подал към всеки. Всички в „Левски“ имат качества“, каза Миланов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html