4.2 C
София
неделя, 5 декември 2021 г.

Стойчо Младенов: Феновете на ЦСКА са способни да вдигнат умрял от гроба

Треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов, даде обширно интервю за „Домът на футбола“, в което засегна всички актуални теми около клуба. Специалистът заяви твърдата си увереност, че „червените“ ще завоюват шампионската титла до две години. Отделно, той не спести суперлативи за собственика Гриша Ганчев.

„Желаният облик на ЦСКА ще го търсим след година. В тези две години трябва да изградим отбор, който феновете на тима заслужават. Победите дават увереност и аз продължавам да твърдя, че трябва да надграждаме над сегашното ядро. Подбираме много внимателно новите състезатели, защото качеството е по-важно от количеството. Доволен съм от трансферите. Взехме три попълнения, които ще ни дадат дълбочина и вариативност. Кръстев е страхотен талант, в който инвестираме много доверие и искаме той да развие своя талант подобаващо. Желаем още играчи, но не на всяка цена. Не искам да изпреварваме събитията – трябва ни качество. Работим по няколко състезатели, ще видим дали ще се получи още сега. Ако не стане сега, то ще чакаме следващия трансферен прозорец“, каза специалистът.

„За ЦСКА бих направил всичко. Нямах време за нищо в началото, денонощно работехме. Бяхме ограничени в избора на играчи и стил. Да благодарим на Господ, че успяхме да се справим с всичко. Първият мач с „Лиепая“ беше много тежък, беше ми болно да видя ЦСКА в това състояние. Искаме да детронираме „Лудогорец“. Бъдете сигурни, че в тези две години ще го сторим. Моето желание и на ръководството е еднакво“, оптимист е Стойчо. „В ЦСКА няма вече място за отстъпление. Оттук нататък само в положителен аспект трябва да се развива клубът. Надявам се взаимно да постигнем целите си с ръководството. Само с обединение може успеем. Видяхте и срещу „Виктория“ (Пилзен) – феновете са способни да вдигнат умрял от гроба. Благодаря им, за което. Това е ЦСКА. Вие не познавате Гриша Ганчев. Излишно е да го хваля или критикувам. Познавам го още от младежките си години. Няколко пъти съм го определял като куча марка. Дай Боже да изпълним взаимните задължения един към друг. Останах обиден от Любо Пенев, наистина. Искам да избегна темата, тъй като вече е в миналото“, завърши Младенов.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html