11.8 C
София
четвъртък, 28 октомври 2021 г.

Дончева и Тошко Йорданов се сбиха през медииите

Шефът на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов обвини по-рано днес Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ в опити да предизвика разцепление в групата. В интервю за БНР Йорданов заяви, че Дончева е убеждавала депутати от „Има такъв народ“ да подкрепят правителство с третия мандат с обещание да станат министри, като е предлагала и пари.

„Татяна Дончева е човекът, който, когато се говореше, при кой ще е третият мандат, тръгна да обикаля част от нашите депутати, да им предлага да напускат парламентарната група, да взимат други с тях, час от лицата на нашата парламентарна група, които да станат министри, обещавайки им министерски кресла и включително е драскала на едни листчета – половин милион ще ти дам. Човекът, с който е водила разговора от наш’те, с конкретни имена, кого трябва да дръпне – Ива Митева, Хиновски, т.н. Тоя човек ще излезе на детектора на лъжата да го потвърди“, каза Йорданов.

Дончева отрече казаното от Тошко Йорданов. „Това са абсолютни бълнувания. Аз не съм представляващ коалицията, не участвам в преговорите, не раздавам местата. Ако някой ви говори, че раздавам аз места, правителство срещу пари, това означава, че той съди по себе си. Нямам такова разбиране за политиката“, заяви Татяна Дончева също пред БНР. Тя добави, че ще предприеме „съответни действия“, без да уточни какви.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html