3.5 C
София
сряда, 20 октомври 2021 г.

Ясен Петров през сълзи: Малка крачица, но сладка

Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров бе много щастлив след победата с 1:0 над Литва в квалификационен мач за Мондиал 2022. Специалистът е на мнение, че тимът ни заслужава подкрепа.

“Знаех, че ще е много трудно. Момчетата много искаха тази победа. Мисля, че се представихме на добро ниво срещу отбор, който няма какво да губи. Атмосферата е наистина прекрасна и мисля, че този отбор има бъдеще. Днес си заслужихме точките. Две години нямахме победа и успяхме да я постигнем. Надявам се да бъдем подкрепяни, защото тези момчета заслужават. Изля се много голям негативизъм върху националния отбор. Нашето желание е да донесем радост с точки и победи. Днес направихме една крачка. Гордея се от работата, която върша в момента”, каза през сълзи Петров.

“Една малка крачица, но тя е сладка. Ние имахме много малко време за работа след мача с Италия. С всеки следващ лагер ще имаме време и ще можем да понаправим някои неща. През тези дни не е толкова лесно да се заложат нещата, които искаме в мача. Литва не ни създаде много проблеми отзад. Три млади момчета с опита на Недялков се справиха много добре. Малинов направи много хубав двубой, капитанът Костадинов също се изцеди”, допълни наставникът.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html