28.8 C
София
вторник, 9 август 2022 г.

Трифонов заплаши Дончева повече да не види парламент

Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори, написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Думите му бяха реакция на заявеното по-рано от Дончева (в предаването „Лице в лице“ по бТВ), че не си спомня да е драскала на листче, докато е била в кантората на депутата от „Има такъв народ“ Радостин Василев. Освен това тя обвини Трифонов, че не взема решенията си сам, а някой му ги спуска.

Трифонов сравни Татяна Дончева с жълт вестник, като написа:

„Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник „Шок“. Не – „Уикенд“ беше. Не, не, вестник „Папараци“ или вестник „Сензация“. Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.“

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html