17 C
София
сряда, 10 август 2022 г.

Просветният министър си пожела учебната година да е присъствена

Николай Денков, сн. Архив

Министърът на образованието в служебния кабинет Николай Денков отправи приветствие за първия учебен ден до ученици, учители и родители, съобщи пресцентърът на МОН.

„Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия, изпълнено с очаквания и надежди за нови вълнуващи преживявания, полезно знание, заслужени успехи и незабравими приятелства. Първият учебен ден е такова начало. Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се справим заедно!“, казва в приветствието си Денков.

В него той пожелава не само успешно начало, но и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година. „Организацията, която създадохме, дава много възможности за нормален учебен процес, но само ако се пазим взаимно. Спазвайте мерките, ваксинирайте се, когато е препоръчително, за да опазите себе си и хората около вас! Скъпи ученици и учители в училищата ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все така всеотдайни в съхраняването на българския език, история и култура. Бъдете здрави! На добър час“, пожелава образователният министър.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html