20 C
София
понеделник, 8 август 2022 г.

Скандал на концерта на Лили Иванова в Пловдив!

Огромен скандал се завихри покрай концерта на Лили Иванова снощи в Пловдив. Примата пя в Античния театър в града, но противоепидемичните мерки не просто не бяха спазени, а грубо погазени. Заради огромния интерес към събитието бяха разпродадени всички места и реално Античният театър бе изпълнен до краен предел. Всички стълби и възможни места за сядане бяха заети, а правостоящи бяха изпълнили всички пътеки. Между хората нямаше абсолютно никаква дистанция, единици пък бяха поставили предпазни маски на лицата си.

Струпването на толкова хора предизвика гнева на част от зрителите, както и на ресторантьори и собственици на заведения. „Поздравления за нея и всички хора, събрали се там! Кацаров, позор! Оставка и затвор!“, написаха от Сдружението на заведенията в България.

Античният театър бе изпълнен до краен предел, а дистанция изобщо не се спазваше

Но това далеч не е единственият скандал около концерта на Лили Иванова в Пловдив. Оказва се, че примата е имала сериозни проблеми с озвучаването, заради което изпълненията й не са били на ниво и мнозина са останали разочаровани. Журналистът Георги Тошев пък бе още по-краен в оценката си, намеквайки, че е време Иванова да слезе от сцената. „Всичко има начало и край. Да знаеш кога и как…“, написа той в социалните мрежи.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html