4.2 C
София
неделя, 5 декември 2021 г.

Тити Папазов: Търсим нов спонсор

Треньорът на баскетболния „Левски“ Константин Папазов призна, че договорът с петролната компания „ЛукОйл“ вече е изтекъл и отборът вече не носи името на този спонсор. След двубоя с Прометей в Шампионската лига, загубен катастрофално с 56:96 от изцяло българския състав на „сините“, Папазов сподели:
„Няма нищо нереално, ние знаем класата на съперника. За нас най-важно е в движение да направим отбор, закъсняхме по обективни причини, но се надявам до края на месеца да успеем да привлечем нови играчи. Ще имаме проблеми, ако не подсилим състава особено при отсъствието на Христо Захариев. Прекършиха ни с една тежка серия. Мечтахме си, надявах се поне нещо да можем да хитруваме до края, но това е. Факт е, договорът с „ЛукОйл“ изтече, много вероятно е да не бъде подновен. Отборът е „Левски“. На този етап още нямаме потвърждение, говорили сме с много компании и вярвам, че сме на прав път. Аз съм отговорен човек и докато нямам 100% сигурност в бюджета, няма как да подписваме договори с чужденци. Докато от българите има разбиране, изчакване, при чужденците е бизнес. Но съм оптимист, вярвам, че ще има резултат. Ние винаги сме държали добрите български играчи да са при нас. Виждаме изключителни коректност и морал от тяхна страна. За „Левски“ е най-важно да съхрани тези състезатели и да направи отбор, който да има амбиции, отговарящи на името на „Левски“. Не съм се предал. Не би било нормално в София да няма баскетбол. Минимум двама чужденци ни трябват. Засега съм треньор, когато всичко се подреди, тогава ще мислим и за това“, коментира Папазов информацията, че помощникът му Митко Ангелов е новият наставник на „сините“.
„Аз съм позитивен, вярващ човек. Сигурно ще дойде момент, в който няма да може да се оцелее, но аз съм устроен да съм такъв. Помощник треньорът на „Прометей“ например взима почти колкото нашия целия отбор. Ние няма да се предадем. Вярвам, че ще успеем“, оптимист е Папазов.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html