21.8 C
София
вторник, 9 август 2022 г.

Бащата на Меган: Тя командва Хари, той е провал като съпруг

Принц Хари и Меган Маркъл лишават децата си Арчи и Лилибет от възможността да видят баба си и дядо си, заяви бащата на Меган Томас Маркъл, пише „Дейли Мейл“.

77-годишният Маркъл обвини двойката, че е „ужасно несправедлива“ спрямо децата си, като ги държи далеч от роднини, включително от него, дядо им принц Чарлз, и от прабаба им – кралица Елизабет II.

Говорейки пред австралийска телевизия от дома си в Мексико, на по-малко от 200 км от дома на Меган и Хари в Монтесито, той разкри, че все още не е виждал внуците си – Арчи на 2 години и тримесечната Лилибет. Той също така обвини дъщеря си, че всичко това с непозволяването той да види децата е „поза“.

Томас Маркъл каза още, че в момента единственият член на семейството, който има редовен достъп до децата, е бившата му съпруга и майка на Меган Дория Рагланд. Той обаче се зарече, че няма да се обръща към съда, за да види децата, защото не иска те да бъдат „използвани като пешки“.

„Имал съм оферти от няколко адвоката – pro bono, защото имаме право да съдим, за да видим внуците си.

Но за мен това е като да опитвам да вляза в игра и да ги използвам като пешки, няма да се обръщам към съда, защото мисля, че това е да ги използвам. Те не трябва да бъдат използвани, те са просто бебенца. Така че не, ще изчакам“, обясни бащата на херцогинята на Съсекс.

По-късно той призова Хари и Меган, които се преместиха в Калифорния след скандална раздяла с кралското семейство, да се върнат в Англия. „Бих искал четиримата да се върнат в Англия и да изпълнят задълженията си. По-добре е за децата, по-добре е и за тях. Като не се връщат, те мамят децата си. Освен това те биха могли да получат много по-добра защита в Англия, отколкото в Монтесито. Бих искал да ги видя как оправят отношенията си с кралицата и с баща му (на принц Хари) и след това можем да оправим и нашите отношения“, категоричен е Томас Маркъл.

Той определи дъщеря си като „контролираща“. Попитан дали според него дъщеря му е човекът, който „контролира всичко“ във връзката ѝ с принц Хари, г-н Маркъл отговори: „Вярвам в това 100%. Дъщеря ми е човек, който обича да има контрол“.

Той размаха пръст и на принц Хари, с когото все още не се е срещал, и заяви, че той не му се е обадил да поиска ръката на дъщеря му преди сватбата им през 2018 г. В друг коментар той обвини 37-годишния принц, и то на рождения му ден, че се е „провалил като съпруг“, що се отнася до психическото състояние на Меган.

Съвсем скоро стана известно, че по-големият брат на Меган Маркъл ще бъде част от новия сезон на американския VIP Brother. В мрежата се появи и трейлър на проекта, в който Томас Маркъл казва, че е предупредил принц Хари да не се жени за Меган, защото това би било най-голямата му грешка.

Изглежда, че щастието на херцозите на Съсекс се възприема трудно от роднините на Маркъл. В тийзъра на шоуто 55-годишният Томас се представи като братът на Меган, а след това хвърли бомбата: „Казах на принц Хари, че Меган ще съсипе живота му. Тя е много повърхностна.“

Знае се, че херцогинята на Съсекс има доста обтегнати отношения с брат си и с баща си Томас Маркъл-старши, като вероятно това бе и причината, заради която и двамата не присъстваха на сватбата на принц Хари и Меган през 2018 г., тъй като и двамата разпространиха скандални факти за Меган в медиите.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html