28.8 C
София
вторник, 9 август 2022 г.

Човек на Кирил Петков кара незаконно служебна кола, катастрофира с нея

В съботния почивен ден, на 18 септември тази година, без законово право и без необходимите документи за това, високоморален и високопочтен директор управлява служебния автомобил и катастрофира с него по автомагистрала „Тракия“ в близост до Пловдив. Зад волана е Анастас Гогов, когото през първата половина на месец август Кирил Петков назначи за уж независим нов директор в ДКК ЕАД, пише „Труд“.

Петков заяви тогава: “Поставяме независим човек начело на ДКК, който ще обследва всички действия.” 

Избраният независим директор е Анастас Гогов, на който Петков щял да разчита да бъде внесена прозрачност в работата и да се обследват всички действия. На първо място се оказа, че Петков е излъгал, че новоназначеният директор е независим и е преминал независим конкурс, защото двамата са рамо до рамо и са сe изявявали активно на протестите.

Оказва се още, че Анастас Гогов е известен със своята фирма с 10 лв. капитал “Хай Ачивърс” ЕООД. Това е фирма, чийто предмет на дейност са коучинг* обучения, фокусирани към решения коучинг, екзекютив коучинг, лайф коучинг и всякакъв друг вид коучинг…” 

“Високите постижения” във всичките видове коучинг на новия директор на ДКК, с които като обучител е получил най-много по 7 хил. лв. годишно, явно не са толкова високи, защото самият той не се научил на морал и почтеност. Анастас Гогов, веднага в нарушение на закона, започва да се възползва от държавните благинки.

За щастие Гогов е невредим, но за негово нещастие будни граждани от Пловдив ни информираха за това, че “Подмяната Продължава”, а моралът, почтеността и честността са по “харвардски стандарти”.

В бюлетина за пътната обстановка от 18 септември са посочени две катастрофи, които затрудняват движението на 26-и километър от магистрала “Тракия” в посока София и на 50-ия км в посока Пловдив близо до тунел “Траянови врата”.

Служебният автомобил “Фолксваген Пасат” №СВ5301РМ

Причините са хлъзгавият път и намалената видимост заради проливен дъжд. Няма пострадали. При първия инцидент в скоростната лента са се ударили “Опел” и “Ауди”. При втората – служителите на КАТ и АПИ, които съвместно изготвят бюлетина, услужливо са спестили подробности колко и какви автомобили са се сблъскали, че току виж единият се окаже служебен “Фолксваген Пасат” №СВ5301РМ с някой “почтен” шофьор ударен отзад.

*Коучингът е процес на обучение или развитие, чрез които дадено лице се подкрепя, докато се постигне конкретна лична цел или професионален резултат, благодарение на подкрепящата връзка между коуч (инструктор) и обучаван човек. Концепцията за коучинга се променя преди 20 г. от харвардския педагог и тенис експерт Тимоти Галуей

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html