4.2 C
София
неделя, 5 декември 2021 г.

Милен Велчев обяснява конструкцията „няма ляво, няма дясно“

Screenshot Facebook

За съжаление видеото отпреди близо 20 години е премахнато от YouTube по неизвестни причини, но може да се види на някои страници във Фейсбук. Публикуваме текста на Виктор Димчев, както и казаното от самия Милен Велчев в това видео. Припомняме, че Милен Велчев бе министър на финансите в правителството на Симеон Сакскобургготски (2001-2005)г. Царят бе обграден от образовани на Запад младежи с шеметни кариери във финансовото сити на Америка. Познато, нали!

Прекрасни и наивни данъкоплатци

Виктор ДИМЧЕВ

Малко известно видео на Кирил Петков по време на предишната му реинкарнация (прераждане – бел.ред.) в стил „няма ляво-няма дясно“.

Хубаво е да знаете, че последния път, когато го видях в предишното му издание, беше в офиса му, издигнат насред Борисовата градина, а корпорацията му управляваше неколкостотин милиона евро, до стотинка бастисани от българската държава и вас, прекрасни и наивни данъкоплатци.

Още по-хубаво е да не забравяте, че всеки, който гласува за Милен-Велчевци или Кирил-Петковци, е пълен идиот, с нулева грамотност и памет колкото чаша изпита боза.

Да си знаете, пърдън, май френч!

Това са думите на Милен Велчев от видеото:

„Здравейте,

Аз съм Милен Велчев, кандидат за народен представител в Пловдив.

Във време на криза няма място за лява или дясна политика, защото крайностите винаги водят до сътресения. НДСВ показа, че най-добрите решения се намират в центъра. Защото в центъра е пресечната точка на най-добрите идеи от лявото и дясното.“

И както се казва, останалото е история.

 

 

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html