8 C
София
вторник, 19 октомври 2021 г.

Вежди Рашидов: ГЕРБ крие кандидата си заради помията

Вежди Рашидов

Ние сме мразеща държава и има една огромна машина, която веднага обработва помията и започва да бъде обливан кандидатът с помия, заяви пред БНР скулпотърт и политик Вежди Рашидов в коментар защо ГЕРБ не е обявила все още номинацията си за президент. Според Рашидов това е стратегия на хората на Бойко Борисов.

Човекът трябва да е консенсусен, обединител, интелигентен, професионалист, реализиран, каза Вежди Рашидов за евентуалния кандидат на ГЕРБ.

По повод новия проект „Продължаваме промяната“ той посочи, че претенцията им, че търсят само „почтени“ хора отново ще раздели хората. „Не е хигиенично да се самоопределяш за почтен. Довчера никой не познаваше тези хора, те са от три месеца на сцената. Там много пари играят. Те гонят отлива на онези, несигурните, които се лашкат. От тая сбирщина да правят почтеност… Почтеността не се казва, а се доказва като истината. Отправят много грешно послание в грешна държава. Ние сме лош народ… Да влезеш във властта, трябва да създаваш, а не да плещиш“, категоричен бе Рашидов.

Вежди Рашидов призна, че ГЕРБ са правили грешки, „което е нормално“. „ГЕРБ е доста градивна партия. ГЕРБ все още много добре стои сред своите избиратели. От дългото седене настъпи омразата към Борисов. Бойко стана много мощен и силен. Кой премиер е бил три мандата“, попита бившият министър и депутат.

Според него не може всяко правителство да говори на ангро за корупцията. „Масовото плюене в парламента е падение. Парламентът е градивно място, а не говорилня за хора с арогантен и невъзпитан език“, каза още Рашидов. И допълни, че не е мотивиран да се посвещава отново на политиката.

„Неприлично беше това, което стана между президента и Мустафа Карадайъ, като го попита коя е неговата родина. Това, че сме от етноса, нима ни прави по-малко граждани?! Родината е там, където са гробовете ни. Тук са моите майка, баща, баба ми, леля ми, брат ми. Всички в тази земя съм ги погребал. Тези 2 квадратни метра са моята родина, защото думата родина идва от думата род… Не е редно един президент да говори така“, коментира още Вежди Рашидов.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html