4.2 C
София
неделя, 5 декември 2021 г.

Поп-фолк певицата Луна се кандидатира за президент

Поп-фолк певицата Луна Йорданова Йорданова ще участва в президентските избори. Днес тя отиде в ЦИК, за да се регистрира за участие във вота. В едно от изданията на VIP Brother през 2015 г. чалга певица заяви, че ще се кандидатира за президент. „VIP Brother ме направи президент, това е истината. И до ден днешен всички се обръщат към мен с „госпожице Президент“.

„Истинският президент на България има само едно име – и то е Луна Йорданова“, каза днес пред журналисти тя.

Луна е подала документи с подписите на инициативен комитет. По думите й е събрала няколко хиляди подписа, а начело на комитета е самата тя.

Изпълнителката сподели, че съвсем скоро ще стане ясно кой ще е кандидатът й за вицепрезидент.

„Правя го с любов, с удоволствие и смятам, че успехът предстои тепърва“, сподели Луна, допълвайки, че промяната ще започне именно от нея.

„Не очаквайте от мен политическо говорене, не очаквайте обещания. Какво невежество е да обещаваш, като не знаеш утре дали ще си жив. Животът е един миг и искам да си доставя това удоволствие да отида да гласувам за себе си“, каза тя.

„30 години съм се раздавала за хората. Мога да пея, да рецитирам, да раздавам обич и усмивки, за да излезем от тази сивота. От тази скучност и този маниер на общуване между политическа класа и обикновените граждани. Аз съм едно обикновено момиче от малко градче, но ето ме тук“, коментира още Луна.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html