13.8 C
София
вторник, 24 май 2022 г.

Тошко Йорданов: В следващия парламент само с ГЕРБ и ДПС няма да си партнираме

С ДПС и ГЕРБ е абсурдно да имаме каквито и да е взаимоотношения, с всички останали е логично да бъдем партньори. Това каза след регистрацията на партията за предстоящите избори на 14 ноември зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

„Човек не може да се ядосва на някой, който греши. Може само да се забавлява с резултатите“, това коментира Тошко Йорданов относно социологическите проучвания за изборите.

„В следващия парламент с ДПС и ГЕРБ е абсурдно да имаме каквито и да е взаимоотношения, контакти, подкрепа. С всички останали, които влязат, особено що се отнася до „Демократична България“ и, предполагам, новата формация, е логично да бъдем партньори, защото целите ни са едни и същи. Сега дали ще има разум, защото в миналия парламент нямаше, предстои да видим. Всички партии, без нас, говорят едни неща преди избори, а след това правят други. Когато дойде реалността след изборите, тогава всички ще трябва да се съобразим с нея“, допълни още Тошко Йорданов.

Тошко Йорданов коментира новата формация на Асен Василев и Кирил Петков и това дали ИТН се боят от нея: „Появата на нови формации е нещо прекрасно за българския политически живот. Това е демокрацията. Как може някой да се страхува от това“.

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html