17.4 C
София
понеделник, 8 август 2022 г.

Босът на „Локо“ (Сф): Боби Михайлов превъзхожда Бербатов с опит

Собственикът на „Локомотив“ (София) Иван Василев коментира подкрепата на неговия тим за Борислав Михайлов на предстоящия Конгрес на БФС. Както е известно, преди дни „железничарите“ издигнаха кандидатурата на бившия вратар за президент на родната централа.

„Локомотив“ е магия, аура. Винаги го е имало, и ще го има. Сладка победа над „Славия“. Поздравявам всички футболисти, щаба. Съжалявам за грозните сцени. Нашите фенове са темпераментни, за съжаление тези неща се случват не за първи път. Притеснявам се от наказанието. Мисля, че полицията веднага излезе. Охраната се опита да спре феновете. Те обаче бяха много хора и трудно се спират“.

„Предложихме Борислав Михайлов за президент, не го избираме. Избират го клубовете. Моето мнение е, че Борислав Михайлов е много ерудиран човек с опит. Ако трябваше сега да избирам, пак ще избера него. Днес още трима души обявиха кандидатурите си. Ние предлагаме, не избираме – имаме само един глас. Футболните клубове ще изберат президент. Борислав Михайлов направи много. Това, че националният отбор не се класира на европейско и световно първенство, не е негова вина. Навсякъде този, който е отгоре, отговаря. Михайлов превъзхожда Бербатов с опит. Той направи много неща, най-лесно е да плюем. И нашите фенове ме питат защо съм подкрепил Михайлов. Бербатов е чудесен футболист, чудесно момче. Но той трябва да набере опит, нека да бъде помощник“, каза Василев.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html