25.8 C
София
понеделник, 15 август 2022 г.

Бойко Борисов: Те пак няма да направят правителство

Снимка: Труд

АНТЕНИ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети храма „Рождество Христово“ в град Шипка. Куполът на храма се ремонтира с пари, отпуснати по време на предишното управление. „Исках да покажа на младежите и нашите симпатизанти в тази област, че ние малко говорим, а много правим“, каза Борисов.

„Да, България“, които се имат за най-големите юристи и пазители на закона, но само когато касае други. Не сме им виновни, че не спазват закони. ЦИК е от 15 членове, назначени от Румен Радев, само 4 човека са от ГЕРБ. Когато казват, че ГЕРБ им е виновен за всичко, 11 други от протестните партии са гласували против регистрацията на партията им. „Да, България“ да знаят, че ние ще ги подкрепим, 4 гласа ще имат от ГЕРБ, да могат да се явят на избори, но да си четат законите“, заяви Бойко Борисов.

Половин милиард лева изхарчиха за избори, само за 5 дни са умрели 500 българи, колкото в най-голямата криза през миналия октомври, когато в света нямаше нито лекарства, нито ваксини. Това безобразие на Радев и Кацаров доведе до състояние цяла Европа да се радва на футболните мачове, а стадионите у нас са затворени, каза той.

Вчера имаме новина, която 85% е добра и 15% лоша – това е Планът за възстановяване. Добрата е, че предложенията на Кирил Петков и Асен Василев не са приети и 85% от плана е нашият план, който ние предложихме. Защо трябваше шест месеца да се мотаят? За да защитят корпоративни, лобистки интереси. Така както е написан планът, мога да ви кажа фирмите, които ще се възползват от него, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Извадили са санирането, да ви е честито на общините. Направили са го много хитро – да се прави със съфинансиране. „Вместо да си обновим блоковете, тези пари ще ги похарчим за батерии и солари“, отбеляза Борисов.

Какво ни очаква ли? Като гледам от сутринта партиите как отричат, че говорят една с друга и като виждам чудовищната инфлация – 580 лв. ток, цените на газа 40% от другия месец. Това е доброто управление на Радев и успешно служебно правителство, не знам кое би било неуспешно за тях, коментира той.

Правителство пак няма да направят, няма отговорни партии, нямат сериозни хора. На нашите симпатизанти мога да кажа, че партията е в отлична позиция, въпреки терора от Бойко Рашков, но това ни прави по-силни, каза още лидерът на ГЕРБ.

 

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html